ΑΦΙΣΕΣ

«Ιδιοπαραγόμενα προϊόντα: παρασκευή, υγιεινή και συντήρησή τους» PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 01 Δεκέμβριος 2012 00:00

afisaidioparagomena

Με μεγάλη συμμετοχή και αμείωτο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο Κ.Π.Ε Περτουλίου – Τρικκαίων σεμινάριο ενηλίκων με θέμα: "Ιδιοπαραγόμενα προϊόντα: παρασκευή, υγιεινή και συντήρησή τους". Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο χώρο του ΚΠΕ στα Τρίκαλα (λόφος Προφήτη Ηλία).

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου επισημάνθηκαν θέματα σχετικά με την συντήρηση – υγιεινή τροφίμων ζωικής και φυτικής προελεύσεως καθώς και τη διατροφική τους αξία, ενώ τη δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες με βιωματικό τρόπο επιμορφώθηκαν στην παρασκευή ψωμιού, ζυμαρικών, γιαούρτης, βρώσιμων ελιών, σαπουνιού, κεριού καθώς και στην οξυμέτρηση ελαιολάδου. Έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα παρασκευής αυτών των προϊόντων και από τους ίδιους.

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 Thumbnail image Thumbnail image 

 

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφή
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (BrwsimesElies.pdf)Βρώσιμες ΕλιέςΠαρασκευή βρώσιμων ελιών
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (programmasem.pdf)programmasem.pdfΠρόγραμμα σεμιναρίου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (AFISAidioparagomena.jpg)AFISAidioparagomena.jpgΑφίσα σεμιναρίου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (prokirixi.pdf)prokirixi.pdfΠροκήρυξη σεμιναρίου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (TrofimaFitikisProeleusis.pdf)Αρτοπαρασκευάσματα ΖυμαρικάΠαρασκευή ψωμιού - Ζυμαρικών
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (SintagesZwikisProeleusis.doc)Γιαούρτη Ζωικά τρόφιμαΠαρασκευή γιαούρτης - Ζωικών τροφίμων
 
logoKPE_NEW

Ακολουθήστε μας στο Facebook